Välkommen som aktiv eller passiv medlem
Alla föreningar är beroende av att ha många medlemmar. LfM är inget undantag. Många medlemsavgifter ger en ekonomisk styrka som i sin tur möjliggör olika aktiviteter. En större förening är mer trovärdig än en liten.

Föreningen vänder sig i första hand till läkare, medicine studerande och inom medicinen aktiva forskare. Du som är eller har varit verksam inom hälso- och sjukvården men ej är läkare välkomnas som associerad medlem. Andra som stödjer föreningens syften är välkomna som stödmedlemmar.

Som medlem får Du ett elektroniskt nyhetsbrev 3-4 gånger per år.  

1. BETALA MEDLEMSAVGIFTEN

Du kan bli medlem i föreningen genom att betala medlemsavgiften direkt till plusgiro Nordea 14 43 65-4 eller via Swish 123 458 57 09 (eller, om postgiro är omöjligt, till bankgiro 5063-8956). Observera att det är viktigt att vi får Ditt namn och adress även när du betalar över internet.

Medlemsavgifter
- Fullbetalande (läkare) 300 kr
- Associerade medlemmar* 200 kr
- Medicine och andra studerande 100 kr 
- Stödmedlem (ej i hälso- och sjukvården) 500 kr
- Hedersmedlem 0 kr 

* Associerad medlem kan den bli som är eller har varit verksam inom hälso- och sjukvården.

2. SKICKA OSS DIN ADRESS OCH DITT FÖDELSEDATUM
Skicka ett e-brev med din fullständiga postadress till . Det är svårt att få rum med adressen vid betalning över nätet. Använd den e-adress dit du vill ha utskick. Födelsedatum underlättar för oss att hitta dig när du byter adress.
3. MEDDELA ADRESSÄNDRING

När du byter e-adress eller postadress är det viktigt att vi får reda på det.

 

Dela på:
Template by JoomlaShine