Undertecknad, Ingrid Eckerman, har blivit nominerad till Årets miljöhjälte. Det är Min Planet som tar in förslag och sedan väljer.

Tycker du att jag ska bli årets miljöhjälte kan du rösta på mig före 1 oktober kl 12. (Obs att man nu måste registrera sig för att kunna rösta.) Läs om mig här.

MinPlanet.se - Hem

Här har jag hård konkurrens av yngre förmågor som gjort något synligt praktiskt. Mitt arbete har varit långvarigt, långsiktigt, idogt, men inte spektakulärt. Min största insats är kanske att jag bidrog till att läkemedel och miljö kom upp på kartan. Det var rapporten Läkemedel och miljö - vad vet vi idag? 1997 som jag skrev tillsammans med Jehns-Christian Martineus. De seminarier vi ordnade på 2000-talet förde ut kunskaperna (eller snarare de bristande kunskaperna) till miljöfolket i landstingen. Nu är fråga uppe på den internationella banan.

Jag har varit med i styrelsen nästan ända från början. Kassör, redaktör för Nyhetsbrevet och för hemsidan (som jag byggt upp till en databas) och nu ordförande. Föreningen är nu tämligen känd.

http://www.intressant.se/ping/  

 

Dela på:
Template by JoomlaShine